Proiectare și eficiență

Prelucrarea metalelor

Întregul nostru program de apărare împotriva inundațiilor este alcătuit în principal din aliaje de aluminiu marin, atent selectate, care nu corodează nici în mediile cele mai agresive. În plus, produsele noastre sunt fabricate fie cu profile extrudate la cald, fie cu foaie laminată și beneficiază de un tratament termic suplimentar în scopul măririi rezistenței. Aceste profiluri sau foi prezintă excelente proprietăți la sudare.

De ce aliajul de aluminiu?

Metalurgia actuală de aluminiu oferă o mare varietate de profile, ca mărime și formă, acest material fiind capabil să reziste la diferite cerințe de presiune sau de inginerie, având excelente proprietăți anti-corozive în contact cu diverse substanțe chimice. Multe din utilizările sale au fost incluse și în industria aeronautică și auto. De asemenea, industria apelor uzate folosește aluminiul pe scară largă de mai mulți ani.

Generalități

Aliajele de aluminiu sunt obținute din aproximativ 97% aluminiu pur la care se adaugă mai multe componente, în măsuri specifice, controlate de standardele internaționale. Printre cele mai importante componente sunt: magneziu (Mg), siliciu (Si),  mangan (Mn) și cupru (Cu).

BERGTEC-MSU este susținută de asocierea pe termen lung cu un furnizor elvețian de aluminiu de primă importanță, cu cele mai înalte standarde de calitate în ceea ce privește precizia și performanța. În plus, compania de extrudare este 100% prietenoasă cu mediul, are peste 80% din deșeurile de extrudare reciclate, astfel reducând substanțial "amprenta de carbon" asupra mediului.

Garanția dumneavoastră

Produsele noastre de apărare împotriva inundațiilor sunt proiectate și fabricate în conformitate cu standardele europene și ISO și sunt fabricate cu deformare maximă sub sarcină (pentru a garanta excelentă etanșeitate la apă).

În plus, avem un istoric în proiectare și construcție din anul 1970 și expertiză în furnizarea unor servicii complete de inginerie bazate pe propriul nostru departament tehnic compus dintr-o echipa de ingineri care lucrează cu cel mai recent software 3D CAD.

GARANȚIE BERGTEC MSU
 • o rată de scurgere foarte scăzută <3 litri/oră/mp
 • instalare rapidă și ușoară: 5 min/mp de baraj
 • sistem în întregime demontabil/mobil
 • aliaje de înaltă rezistență mecanică
 • adecvat pentru regiunile foarte calde sau foarte reci (testări la temperaturi de -60 ° C)
 • nu necesită mentenanță
 • barajele anti-inundații sunt garantate 20 de ani
CONDUCEM INTREGUL PROCES DE FABRICATIE
 • protecție fabricată în întregime din aliaje de aluminiu marin furnizate de o companie multinațională elvețiană de extrudare a aluminiului
 • avem propriu nostru atelier de inginerie cu personal de expertiză
 • luăm în considerare studiile de teren pentru a planifica în colaborare cu operatorul de fundație stâlpii noștri intermediari de sprijin
 • produsele pe care le livrăm sunt gata să fie instalate datorită fabricării cu precizie milimetrică
 • datorită experienței noastre îndelungate, începută în anul 1970, suntem capabili să aflăm și să oferim cel mai bun sistem de baraje anti-inundații potrivit cerințelor dumneavoastră!